Yoldüzü İlkokulu
YOLDÜZÜ KÖYÜ YOLDÜZÜ KÜME EVLERİ YOLDUZU ILKOKUL ORTA OKULU NO: 34 BESNİ / ADIYAMAN

VİZYON

Kültürel Değerlerle değişimi bütünleştirerek geleceğe güvenle bakan özgün ve önder eğitim öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek için varız.

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Erkek Voleybol Takımı İl İkincisi

Normal Eğitim

Okulumuz il merkezine 67 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 22 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yoldüzü, Adıyaman ilinin Besni ilçesine bağlı bir köydür. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. İlkokul ve ortaokul aynı binada eğitim vermektedir.Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.